L’ACT et convida a la presentació de l’Any del Turisme Cultural. Registra-t’hi!

El Museu Nacional d’Art de Catalunya de Barcelona acollirà el proper 20 de març una jornada d’allò més representativa per al sector de la hostaleria i la restauració. Es tracta de la presentació oficial de l’Any del Turisme Cultural, esdeveniment organitzat per l’ACT amb la intenció de promoure aquest any temàtic i les accions que s’hi duran a terme.

L’Agència Catalana de Turisme ha declarat aquest 2018 l’Any del Turisme Cultural, amb l’objectiu de posicionar la cultura com a eix diferencial de cada destinació turística. “Es tracta d’un repte bidireccional en el qual la cultura potencia la singularitat dels atractius turístics culturals, i el turisme vetlla per la sostenibilitat de la cultura”, explica el Director General de Turisme Octavi Bono.

Els assistents a l’acte, que tindrà lloc el proper 20 de març a les 19.00h al MNAC (Barcelona) tindran la oportunitat de conèixer de primera mà les iniciatives proposades en el marc de l’Any del Turisme Cultural, que aniran adreçades tant al públic professional com al final dels mercats domèstics i internacionals.

Tots els establiments interessats en assistir a l’esdeveniment de manera gratuïta hauran de registrar-se prèviament a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *