La plataforma Costa Daurada Life organitza un fam trip per a un centenar d’agents de viatge

Es tracta d’una proposta innovadora i pionera que arriba al nostre territori de la mà de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada. La iniciativa Costa Daurada Life consisteix en un viatge de familiarització de la destinació turística del Camp de Tarragona, a través del qual un centenar d’agents de viatge d’arreu d’Espanya tindran la possibilitat de conèixer de primera mà les experiències úniques que ofereix la Costa Daurada.

L’esdeveniment, que tindrà lloc el cap de setmana del 18 al 20 maig, presenta un àmpli programa d’activitats i visites per tot el territori, amb la intenció d’impregnar els professionals del sector de l’escència més completa i variada que caracteritza la oferta turística del Camp de Tarragona. Els participants coneixeran els municipis de Salou, Cambrils i Vila-seca i duran a terme una sèrie d’activitats a espais com el Parc Samà, les muntanyes de Prades o la Tarraco Romana.

Des de la organització es considera que Costa Daurada Life és una excel·lent aposta per donar a conèixer el potencial que té el Camp de Tarragona com a important destinació familiar i esportiva del Mediterrani, amb l’objectiu de donar la oportunitat als professionals d’agències de viatge d’arreu de l’estat de descobrir el valor turístic del territori de manera in situ.

Tota la informació sobre l’esdeveniment a Costa Daurada Life

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *