La plataforma Airbnb aposta per la distribució hotelera

La companyia nord-americana Airbnb ha decidit extendre les seves possibilitats a través d’un acord amb la plataforma de gestió hotelera SiteMinder.

A partir d’aquest conveni, Airbnb deixarà d’oferir exclusivament apartaments d’usuaris particulars i permetrà la publicació i comercialització de certes habitacions d’hotels. Aquestes, segons el CEO de SiteMinder, hauran d’aportar una experiència única i personal a l’hoste, amb la qual cosa només es tindran en compte hotels boutique, habitacions amb comoditats úniques o establiments d’interès local.

El servei en qüestió estarà disponible a partir del proper mes de març i tots els allotjaments interessats en publicar-s’hi hauran de realitzar la seva sol·licitud a través del lloc web de SiteMinder. Entre els avantatges que presenta aquesta iniciativa, cal destacar la discreta tarifa de servei que es cobrarà per cada reserva, que Airbnb preveu d’entre el 3 i el 5%. Aquesta xifra resulta molt competitiva si es tenen en compte les tarifes que actualment apliquen altres plataformes com Expedia o Booking, que poden arribar a ser del 30%.


Font: http://www.fihr.cat/2306-airbnb-s-39-obre-a-la-distribucio-hotelera/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *