La Morera, restaurant guanyador del "Rally de Tapes per Salou"

 
Guanyadors Rally de Tapes per Salou 2013

 
 
 
El passat mes de novembre, en un acte a l’ajuntament, es van entregar els premis a les millors degustacions del ‘Rally de Tapes per Salou’ segons les votacions populars i es van lliurar els diplomes acreditatius de participació a la resta d’establiments. L’acte va comptar amb la presència de  M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica i Comerç; Juli Vilaplana, president de l’Associació 365 dies; i Andrea Mazzanti, directora tècnica de l’esdeveniment. La iniciativa també ha comptat amb el suport de l’Associació  Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda. 
Així, doncs, es van atorgar el primer premi al restaurant La Morera per a la seva degustació ‘Elixir Mare Nostrum’, una innovadora proposta basada en una broqueta de pop, gamba, cansalada i bolet amb guspira d’allet i sopa de marisc. El segon premiva estar per l’Asador Córcega Restaurant amb la seva degustació ‘Ànec sobre albergínia escalivada’, acompanyat amb una vinagreta de poma i farigola. Per últim, el tercer guardó, va anar a parar al Restaurant  Dos G pel seu ‘Tatin de foie’, una temptadora proposta elaborada amb una base de pasta de full amb poma caramel·litzada, foie i crema de vinagre de Mòdena.
Un balanç positiu
El ‘Rally de Tapes per Salou’, una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou que compta amb el suport de l’Associació 365 Dies i de l’Associació  Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, va finalitzar el passat 3 de novembre. La regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino, després de felicitar a tots els participants i als guanyadors va destacar que “en aquesta nova edició es repeteix el balanç positiu per part tant dels establiments participants així com del públic en general que ha pogut gaudir d’una ruta gastronòmica per Salou que, un cop més, ha mostrat un gran nivell del sector restaurador del municipi”.
Aquesta nova ruta de degustacions ha esdevingut una peça important per a contribuir a la dinamització del municipi en temporada baixa, atraient visitants en un mes com novembre en què l’activitat turística es redueix considerablement.
El fet que a més hagi coincidit amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada ha servit per aprofitar les sinèrgies que es puguin generar entre tots dos esdeveniments. En definitiva doncs, “Rally de Tapes per Salou” es tracta d’una iniciativa que potencia els atractius que Salou ofereix als seus visitants durant tot l’any, especialment els vinculats al sector restaurador que presenten una oferta de gran qualitat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *