La Fundació Alícia obre les seves portes als associats de l'AEH

Aquesta entitat gastronòmica capdavantera en la innovació tecnològica de la cuina, convida a tots els associats de l’AEH que vulguin a visitar-la gratuïtament perquè puguin conèixer de primera mà la tasca que realitzen. Després de diverses converses mantingudes amb aquesta fundació s’ha preparat una sortida adreçada als nostres restaurants associats que puguin i decideixin visitar-la i aprofundir en el coneixement de les interessants tasques que venen desenvolupant i del contingut científic i tecnològic acumulat durant els darrers anys. Tot i ser conscients que el dia a dia de la feina que suposa portar un restaurant, creiem que aquesta jornada pot constituir un profitós matí que combinarà el lleure amb el coneixement de les línies de treball d’una de les institucions més importants del país. Per aquest motiu, us animem a assistir-hi el pròxim 7 d’abril  i  així us fem extensiu el programa i la invitació per si resulta del vostre interès.
logos-fundació
Visita tècnica: Fundació Alícia, dilluns 7 d’abril de 2014
Programa
08.30 h Sortida en autobús des de la Cooperativa Agrícola de Cambrils
10.00 h Visita tècnica a Fundació Alícia
Sr. Bernat Martí – Producció hortícola
* Visita als Horts de Sant Benet
* Recuperació de varietats
Sr. Ramon Sentmartí
* Presentació de la Fundació Alícia
* Projectes destacats en posicionament de productes i territori
* Projectes de valorització de productes d’horta
13.30 h Cloenda de la Visita tècnica
14.00 h Dinar
15.30 h Tornada a Cambrils
Inscripcions
La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través dels Serveis Territorials del DAAM a Tarragona
(Tel. 977 250 450 – A/e: jgilsantos@gencat.cat; persones de Contacte: Sr. José A. Gil o Sra. Maribel Bolós).
*El nombre de places és limitat
A la inscripció cal reservar plaça per:
Desplaçament en autocar (gratuït)
Dinar (restaurant per determinar i amb menú del dia a càrrec de cadascú)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *