La Fira Alimentaria i Hostelco acullen les últimes tendències en gastronomia i restauració

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona serà l’escenari de l’esdeveniment més important de l’any al nostre país en referència al sector de la hostaleria. Del 16 al 19 d’abril, més de 4.500 firmes expositores, un 27% de les quals provingudes internacionalment, cobriran més de 100.000 m2 de superfície dedicada a mostrar i impulsar les últimes innovacions en gastronomia i restauració.

La Fira Alimentaria, que té lloc a Catalunya cada dos anys, es fusiona en aquesta ocasió amb un dels altres congressos més rellevants del sector, el Saló Internacional de l’Equipament i Maquinària per a la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats Hostelco. Aquesta unió de forces permet oferir l’edició més completa fins al dia d’avui, que comptarà amb més de 150 activitats programades i la presència de 35 dels xefs més reconeguts del moment (els quals sumen un total de 45 estrelles Michelin), entre ells Andoni Luis Aduriz, Nandu Jubany o Mario Sandoval.

L’esdeveniment, en el qual s’hi preveuen uns 150.000 visitants professionals en busca de les últimes tendències, pretén oferir a la indústria de l’alimentació una gran plataforma d’internacionalització i negoci i suposar un impuls en la qualitat i la innovació gastrònomica. En aquesta línia, el director general d’Hostelco, Rafael Olmos, argumenta que la celebració convertirà Barcelona en una de les capitals gastronòmiques del món on els professionals podran realitzar negocis, gaudir de demostracions i descobrir les últimes tendències i innovacions en el sector.

Tota la informació sobre l’esdeveniment i entrades a www.alimentaria-bcn.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *