Remenja’mmm premia la reducció del malbaratament alimentari

El projecte Remenja’mmm, massa bo per llençar-ho, impulsat per les fundacions Banc de Recursos i Nutrició Sense Fronteres, vetlla des del 2012 per pal·liar els impactes econòmics, ambientals i socials que genera el malbaratament d’aliments. Per aconseguir-ho, realitzen accions de sensibilització pública i dónen facilitats als establiments de restauració per tal de que puguin desfer-se dels seus excedents d’una manera sostenible.

En aquesta ocasió, la plataforma ha convocat la primera edició dels Premis Remenja’mmm, que farà un reconeixement a la millor iniciativa de reducció de malbaratament alimentari en el sector de la hostaleria. Tal i com s’especifica en les bases del concurs, “el premi es concedirà a l’establiment amb millor prevenció i gestió dels aliments”.

Poden participar-hi tots els restaurants, hotels i bars de Catalunya que duguin a terme activament una o més accions de gestió sostenible dels residus alimentaris. Les sol·licituds de participació es presenten a través del formulari habilitat a la pàgina web www.remenjam

 

mm.cat fins el proper 31 de març. Consulta tota la informació referent a les bases del concurs que trobareu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *