menús:
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Carxofes a la brasa amb romesco i crumble de fruits secs.
Bombons de calamarsons a la seva tinta glacejats al romesco.
Carpaccio de Picanya madurada amb vinagreta de romesco i formatge Tête-moine.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs de pop amb romesco i oliva en cendre.
(mínim 2 persones)
Tataki de ¨chuleton¨ de vaca amb patates arrugades al romesco.
Zamburinyes gallegues a la brasa i gratinades al romesco.
POSTRES
Tiramisú nitrogenat amb praliné d’avellanes, ametlles i festucs.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Port Esportiu Tarragona.
Passeig Rafael Casanova
622 221 035
@amazonicowellnessfoodcocktails
Horari de servei:
Dilluns, dimecres i dijous de 13,00 a 15,30h i de 20,00 a 23,00h. Divendres i dissabtes de 13,00 a 15,30h. Diumenge de 20,00 a 23,00h.
Dia de tancament:
Dimarts.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose i la nostra tapeta del dia.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Musclos amb romesco “QUATTROS”.
Crema de gambes vermelles amb rap.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Bacallà al forn amb picada de romesco i sofregit.
Verat rostit amb romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Escuma de crema catalana amb gelat d’avellana.
“Torrija” de pa brioix, crema anglesa i gelat de mel.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Sant Domènech, 2
977 225 941
@apatsquattros
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,30h.
Dia de tancament:
Dilluns.
APERITIU
Vermut Yzaguirre en geleé i humus d’olives farcides.
ENTRANTS DEGUSTACIÓ
Tàrtar d’escalivada amb sardina fumada, formatge de l’Albió i lactonesa de romesco.
Terrina de cap i pota amb poma, llagostins i oli de romesco.
Tallarines de tinta i sípia amb pesto roso de romesco.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Cassola d’arròs amb cloïsses, calamar i picada de romesco “un punt picant”.
Llom de bacallà amb crema de romesco i fesolets de Santa Pau.
Melós de vaca vella amb reducció de vi del Priorat i parmentier arromescat.
POSTRES
Pastís de formatge amb “fals romesco” de fruites vermelles i fruits secs.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Misser Sitges, 13 Baixos
977 218 040
@restaurantarcs
Horari de servei:
De 13,00 a 15,30h i de 20,30 a 22,30h.
Dia de tancament:
Diumenge i dilluns.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Calamars a la romana.
Amanida amb formatge de cabra amb romesco.
Bunyols de bacallà.
Esqueixada de bacallà amb romesco.
Seitons fregits.
Musclos al vapor o romesco.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Paella marinera.
Fideuà.
Arròs negre.
Arròs amb confit d’ànec.
Arròs caldós de galeres.
Orada al forn (sup. 3 €).
Entrecot (sup. 3€).
POSTRES
A escollir de la carta.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
(Inclou 1 copa de vi per persona, pa i aigua.
Ampolla de vi per a 4 persones).
* Aquest menú se servirà a les nits amb reserva prèvia
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Apodaca, 7
647 104 627
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,30h.
Dia de tancament:
Dilluns.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT
Escamarlà enrotllat amb ceps i llit d’albergínia arromescada.
PRINCIPAL
Mongetes i bacallà arromescat en confit.
POSTRES
Creme brulé amb nabius.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Rambla Nova, 24
661 298 141
Horari de servei:
De 13,00 a 15,30h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre.
ENTRANTS PER COMPARTIR
Timbal d’escarola i romesco sobre carpaccio de bacallà fumat.
Musclos amb api i llima.
Caputxí de bolets de temporada.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs cremós amb carpaccio de gambes i emulsió de romesco (mínim 2 persones).
Romesquet de peix i marisc.
POSTRES
El nostre músic.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
* Inclou maridatge, pa i aigua. No se servirà aquest menú en caps de setmana i festius migdia.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carretera N-340 Km.
1172 Càmping Tamarit.
977 651 364
Horari de servei:
De 13,00 a 15,00h i de 19,30 a 22,00h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT A ESCOLLIR
Amanida d’escarola frisee amb pernil d’ànec, tomàquet, poma i romesco.
Mandonguilles d’espinacs i espatlla ibèrica amb romesco.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Botifarra negra a la brasa, fesols, romesco i patata.
Bacallà amb tempura de tinta de calamar i espàrrecs de marge.
POSTRES A ESCOLLIR
Trufes de xocolata amb Chartreuse.
Pastís de formatge amb fruits vermells.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Pla de la Seu, 5
977 895 265
@casabalcells
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,00h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT
Esqueixada de bacallà amb romesco.
PRINCIPAL
Romesquet de caçó amb cloïsses.
POSTRES
Coulant de xocolata.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Soler, 6
877 642 595
@elantojitodemarta_
Horari de servei:
De 13,30 a 15,00,h i de 21,00 a 22,30h.
*Amb reserva prèvia.
Dia de tancament:
Diumenge.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT A COMPARTIR A MIG DE TAULA
Anxoves DO Tarragona sobre tomacó.
Croquetes de pop amb pebre vermell.
Cloïsses a la cavera.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs a la masqueta amb pebrots de romesco nanos, pop roquer i cloïsses.
Morro de bacallà amb romesco i fesolets.
Cua de bou farcida amb polenta en romesco.
POSTRES
La Pera “Bella Helena.”
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu. Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
(1/2 ampolla per persona)
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Natzaret, 10 Plaça del Rei
977 228 938
www.elllagut.com
@elllagut
Horari de servei:
De 13,00 a 15,00h i de 20,30 a 22h.
Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns.
ENTRANT
Amanida de bacallà, escarola “cabell d’Àngel” i romesco, recepta familiar del Pósit.
PRINCIPAL
Romescada de rap amb gamba blanca de Tarragona i musclos del Delta.
POSTRES
Postres a escollir amb copa de cava.
MARIDATGE
Mas Vicens – Vi Coll de Cabra Ancestral.
Macabeu Escumós – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Moll de pescadors, 25
977 436 912
www.elposit.com
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,00h excepte dissabte i diumenge migdia.
Dia de tancament:
Cap dia.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Xató estil Forum.
Caneló de confit d’ànec i foie gras amb cremós d’ametlles.
PRINCIPAL
Romescada de rap amb escamarlans i cloïsses.
POSTRES A ESCOLLIR
Carpaccio de pinya amb crema catalana.
Coulant de xocolata amb gelat de coco i encenalls de xocolata.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Plaça de la Font, 37
977 231 718
Horari de servei:
De 12,00 a 17,00h i de 19.00 a 23.30h.
Dia de tancament:
Dimecres.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT A ESCOLLIR
Xatonada d’escarola amb salsa de romesco.
Guisat de cigrons amb cloïsses.
Flor de carxofa confitada amb pernil ibèric.
Esqueixada de bacallà.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Romescada de bacallà amb marisc.
Graellada de verdures amb romesco.
Popets amb romesco.
Tagliatelle frutti di Mare al romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Crema catalana.
Coulant casolà amb nata.
Pastís de formatge casolà.
Torrija de brioix.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
(Dues copes per persona)
Caps de setmana.
De dilluns a divendres.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Rambla Nova, 3
@gb_elbalcon
Horari de servei:
De 13.00 a 16.00h.
Dia de tancament:
Dimarts.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANTS A COMPARTIR
Calamars a la romana.
Musclos al vapor.
PRINCIPAL
Romesquet de peix variat.
POSTRES A ESCOLLIR
Sorbet de llimona.
Crema catalana.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles- Vi Cent Veremes.
100% Macabeu. Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Trafalgar, 21
617 494 654
www.ancoradelserrallo.es
Horari de servei:
De 13,00 a 1,00h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT
Xató amb el nostre romesco d’avellanes.
PRINCIPAL
Arròs de bacallà amb picada de romesco.
POSTRES
Crema catalana.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
23,90€
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Trafalgar, 1
977 782 595
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h.
Dia de tancament:
Dimarts.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
Coca de pa de vidre amb romesco i verat marinat.
Rotllo cruixent farcit de bacallà amb alls tendres i romesco.
Mandonguilles de rap i sípia amb romesquet.
Ragout de vedella Bruna eco amb bolets i romesco.
POSTRES
Coulant de xocolata amb gelat.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles- Vi Cent Veremes.
100% Macabeu. Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Pl. De Santiago Rusiñol, 5
977 242 007
www.lacucafera.es
Horari de servei:
De 13,00 a 15,30h i de 20,30 a 23,00h.
Dia de tancament:
Dimarts i dimecres.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT A COMPARTIR
Musclos La Malcriada amb romesco.
Graellada de verdures amb romesco.
Tellerines a la marinera.
Calamars a la romana.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Pop a la brasa amb romesco.
Entrecot a la brasa amb romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
“Torrija” casolana.
Coulant Casolà.
Gelat variat.
MARIDATGE
Cellers Blanch- Vi pont Fosc,
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Reding, 28
602 820 407
@lamalcriadatgn
Horari de servei:
De 12,00 a 15,30h i de 20,00 a 23,30h.
Dia de tancament:
Diumenge i migdies de dimarts i dijous.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT
Navalles amb cibulet, algues wakame i romesco.
PRINCIPAL
Arròs de bacallà, patates, vieires i romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís de formatge.
Lemmon pie La Morada.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. De Natzaret, 7
877 070 862
@lamoradatgn
Horari de servei:
De 13,30 a 16,00h.
Dia de tancament:
Dilluns, dimarts i dimecres.
ENTRANTS A COMPARTIR
Croqueta d’escalivada, anxoves i allioli de romesco.
Bimi en tempura, romesco i aji.
Ou a baixa temperatura, parmentier cremosa de remolatxa, bolets saltejats en suc de vedella i gouchujang.
PRINCIPAL
Romesco de sípia, mandonguilla de vedella madurada i patata cruixent.
POSTRES
Eclais farcit crema de vainilla i mousse de Nutella.
MARIDATGE A ESCOLLIR
DO Tarragona
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic
Celler Blanch – Vi Pont Fosc. Macabeu amb fusta
Mas Vicens – Vi Coll de Cabra Ancestral.
Macabeu Escumós.
(Una ampolla per cada 2 persones)
Recomanció BIB GOURMAND 2023
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Sant Pere, 38
Fb: la xarxa
@xarxarestaurant
www.xarxarestaurant.com
* Amb reserva previa via web
Horari de servei:
Migdia de dimarts a dissabte de 13,00 a 15,30h. Divendres i dissabte de 20.30 a 22,00h.
Dia de tancament:
Diumenge i dilluns.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Coca de seitons marinats amb tomàquet especiat i romesco.
Crema de carbassa amb llagostins i bolets saltejats.
Coulant de patata, ou, sobrassada, romesco i pop.
Romesquet de rap.
POSTRES
Carrot cake amb ganache de gingebre i gelat de canyella.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Passeig Marítim Rafael De Casanovas, 23
977 241 828
www.masrosello.com
Horari de servei:
De 13.30 a 16.00h i de 20.00 a 23.30h.
Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns tot el dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rose i croqueta de cua de bou.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Musclos amb romesco.
Porro escalivat amb romesco i parmesà.
PRINCIPAL
Trinxat arromescat de botifarra blanca del perol i confitats amb vinagre.
Romesquet de corball.
POSTRES A ESCOLLIR
El nostre pastís de llimona.
Escuma de crema catalana.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Merceria, 34
977 857 662
Horari de servei:
De dijous a dilluns de 13,30 a 15,30h i de 20,15 a 23,00h.
Dia de tancament:
Dimarts i dimecres.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rose.
Tapa de pizza de romesco: Mozzarella, scamorza, porro, romesco, llonganissa d’Alforja, orenga i olives.
ENTRANT
Xatonada: amanida d’escarola amb anxoves, tomàquets cherry, bacallà, olives negres i romesco.
PRINCIPAL
Xurrasco amb romesco i patates a la brasa.
POSTRES A ESCOLLIR
Tiramisú.
Pannacotta.
Crema de llimona.
Flam.
Pastís de xocolata.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Av. Boscos de Tarragona, 2
977 207 445
www.pizzaboscos.com
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 24,00h.
* Dimecres 11 obrim a la nit i dijous 12 tot el dia.
Dia de tancament:
Dilluns, dimarts, dimecres i dijous migdia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Cors de carxofa amb romesco, ou pocheé i espatlla de pernil.
Amanida de formatge de cabra, poma, magrana i romesco.
PRINCIPAL
Tronc de bacallà amb melmelada de pebrot del “piquillo”, espàrrecs de marge i romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís de xocolata amb oli i sal.
Pastís de formatge amb fruits vermells.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Plaça de la Font, 9
977 421 196
@4latas
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,00h.
Dia de tancament:
Cap dia.
ENTRANT
Xató del Nàutic i pop a l’all acompanyat de romesco picantó.
PRINCIPAL
Rap fresc a la planxa sobre fesols de Santa Pau i ceba confitada banyat amb romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís de tres formatges amb fruits vermells
o
Gelat de Torró amb crumble de galetes Lotus.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Moll de Llevant, s/n
628 733 220
@restaurantnautictarragona
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANTS A COMPARTIR
Fals Xató: escarola, bacallà esqueixat, olives arbequines, tomàquet i olivada de romesco.
Calamar del Mediterrani a la planxa amb les seves dues salses.
Tellerines saltejades estil “Xiringuito”.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Suquet de romesco amb llom de lluç de palangre i escamarlà.
Cassola de conill amb cargols i picada de romesco.
POSTRES
Pastís de crema catalana amb gelat.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Abat, 2
625 715 901
Horari de servei:
De dimecres a dissabte de 13.30 a 15.30h i de 20.30 a 23.00h. Diumenge de 13.30 a 15.30h.
Dia de tancament:
Dilluns i dimarts.
* Totes les imatges que apareixen en aquest llibre han estat cedides pel Fons Municipal. Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu.