Jornades gastronòmiques al Serrallo fins al 2 de desembre

L’Associació de restauradors i comerç del Serrallo (ARCS), qui forma part de l’AEHT, juntament amb la DO Tarragona, celebren fins 2 de desembre la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Serrallo amb vins DO Tarragona.

Set restaurants del barri marítim de la ciutat de Tarragona i tres cellers de la DO Tarragona han preparat uns menús gastronòmics que aniran maridats amb els vins que elaboren aquests tres cellers.

“Volem fomentar els restaurants del barri marítim de Tarragona, els productes de la zona i també els vins del territori, en aquest cas la DO Tarragona”

Els restaurants que participen a les jornades són A Bordo, Cal Joan, El Pòsit. El Taller, La Xarxa, Octopussy i Varadero, que oferiran els seus menúsmariners de 25 i 32 euros acompanyats d’ una ampolla de vi de la DO Tarragona.

Els celler participants són el Celler 9+ de la Nou de Gaià (Tarragonès), el Celler Blanch de Puigpelat (Alt Camp) i Lafarineravins de Rasquera (Ribera d’Ebre).

 

Comments are closed.