Nanotecnologia i Prevenció de Riscos Laborals

El 28 de setembre la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona acollirà la jornada “Nanotecnologia i prevenció de riscos laborals”

La Nanotecnologia és la manipulació de la matèria a una escala gairebé atòmica per produir noves estructures, materials i dispositius.

La nanotecnologia ens promet avenços científics sense precedents, enormes possibilitats en la fabricació de nous productes i materials i aplicacions en tots els sectors.
La investigació pel desenvolupament de productes amb nanotecnologia incorporada continua creixent ràpidament per tot el món i s’estima que l’any 2020, el 20% dels productes manufacturats es basaran en la utilizació de la nonotecnologia.

Hi ha molt bones expectatives generades pel potencial de benestar, innovació i impacte econòmic, però també presenta reptes per entendre, preveure i gestionar els riscos potencials per la seguretat i la salut dels treballadors. 

Per això, l’anticipació als seus riscs potencials és bàsica, i aquesta jornada tècnica ens pots ajudar a aproximar-nos-hi.

Més informació i inscripcions AQUÍ

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*