Entrevista a Oriol Pujol de Centac Group

Com va començar l’empresa? Ens expliques breument l’història i la trajectòria des que va néixer?

CENTAC va néixer amb la necessitat d’ajudar a donar solució a les necessitats en la Seguretat Alimentària del sector de la Restauració i Hotels, assessorant i documentant tots els autocontrols dels establiments i formant a les empreses a tots el nivells en la matèria.

Quins serveis oferiu al sector de l’hostaleria i la restauració?

Assessorament en seguretat i higiène alimentària, documentació de plans d’autocontrol, auditories als establiments, analítiques de control i formació en seguretat alimentària a tots els nivells.

Quina és la formació obligatòria que han de tenir els establiments del sector?
És obligatori que tots els treballadors tinguin nocions en seguretat alimentària
I la recomanable?
La recomanable és que també tinguin nocions de gestió d’al•lèrgens i intoleràncies a la restauració.
A Centac també fomenteu estils de vida saludables a persones i organitzacions. Ens dones alguns consells que han de tenir en compte els nostres socis?

Des de CENTAC, també tenim un departament de Nutrició i oferim un servei d’assessorament en la matèria, fomentant així una alimentació segura i saludable. Assessorem en l’elaboració de menús, implantació d’al•lèrgens a la restauració de manera segura, a més de consultes privades que puguem rebre per part de l’associat.

Quin valor afegit fa que us diferencieu de la competència?

L’equip humà, fa que CENTAC sigui l’empresa que és. Un empresa propera que sempre té empenta per ajudar al client i solucionar-li les diferents necessitats en matèria de seguretat alimentària o nutrició que es pot trobar en la seva activitat.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?
El millor quan acabem el projecte i rebem la felicitació del client per la feina feta. El més difícil es transmetre al restaurador que la nostra feina no és una obligació, sinó un projecte conjunt que portarà a l’establiment, junt amb la feina principal, que és la cuina, a l’excel•lència.
Quin o quins avantatges tenen els nostres socis en els serveis que oferiu?
Uns descomptes dels nostres serveis i una atenció a través de la AEHT en que donarem servei amb una acció ràpida, concisa i molt professional. Els descomptes es podran trobar a al pàgina web de l’associació a mes de cursos bonificats amb grans descomptes durant tot l’any.
Quines formacions teniu programades els propers mesos?

Donem formacions a les instal•lacions de l’AEHT just abans de la temporada d’hivern, l’octubre i novembre i abans de començar la temporada d’estiu. També fem formacions in situ a casa de l’associat durant tot l’any i de manera personalitzada a cada establiment.


Oriol Pujol, gerent de Centac


*Consulta aquí la formació que ofereix Centac amb descomptes pels socis*

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *