Entrevista a José Vera, gerent d’Eselfri

Eselfri és una de les noves empreses que col·laboren amb l’AEHT. Són especialistes en instal·lacions de climatització, hosteleria, eficiència energètica i energia solar. Estrenem les entrevistes als nostres patrocinadors amb José Vera, gerent d’Eselfri. “Experiència, formació constant dels seus professionals i coneixement del sector, garantia d’èxit assegurada dels seus serveis”. 

Quins serveis oferiu al sector de l’hostaleria i la restauració?
Eselfri disposa d’un equip propi amb més de 30 anys d’experiència. Desenvolupem projectes de qualsevol dimensió en instal·lacions de climatització, hosteleria, eficiència energètica i energia solar, a més de realitzar els seus manteniments.
Com va començar l’empresa? Ens expliques breument l’història i la trajectòria des que va néixer?

Eselfri es va fundar al any 1986. La voluntat i la constància de satisfer les necessitats del sector industrial i hoteler, així com la bona feina i els èxits ens han portat a ser una empresa de referència. Actualment formem part del grup empresarial Experience in Hotel Group, on hi la les empreses Super Buffet (especialitzada en la fabricació i disseny de buffets, mobles auxiliars, showcooking, etc) i Accensi Instal.lacions (amb una trajectòria de quasi 50 anys oferint servei al sector de la hosteleria i donant una cobertura total en qualsevol tipus d’instal·lacions)

Quin valor afegit fa que us diferencieu de la competència?

El compromís constant amb als nostres clients. Aportem solucions personalitzades i eficients tant des del punt de vista energètic com econòmic. Aconseguim la fidelització dels nostres clients mitjançant un servei de qualitat, el qual és el resultat de la professionalització de tot l’equip humà d’Eselfri. 

Teniu un gran equip professional oi? És un dels principals imprescindibles d’Eselfri?

És sens dubte el  principal actiu de la nostra empresa. Tenim un equip amb més de 30 anys d’experiència. La formació constant i l’experiència adquirida fa que puguem oferir als nostres clients un servei de qualitat excel·lent.
Porteu més de 30 anys al mercat, quin o quins projectes destaques?

Tots els nostres projectes són destacables, ja que són el resultat de la confiança dels nostres clientes i que cada cop en són més. Ara mateix el nostre objectiu es completar  l’expansió d’Experience in Hotel Group i consolidar-nos com a marca. A més, estem en ple creixement dins del territori on tenim delegacions: Riudoms,  Amposta, Peñíscola i Almería. Aquesta expansió ens permetrà donar una millor cobertura als nostres clients.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?
El millor és la constant innovació del mercat. Això ens exigeix ser coneixedors de les últimes propostes  i dels productes més eficients energèticament. El més difícil és mantenir l’alt ritme d’evolució constant exigit pel mercat; imprescindible per seguir sent una de les empreses capdavanteres del sector.
Des de fa poc sou patrocinadors de l’AEHT. Com a empresa especialitzada en el sector, que ha treballat amb tot tipus d’establiments, quin consell els hi donarieu als socis?

Recórrer a un professional amb experiència demostrable és sens dubte el millor consell, ja que en aquest sector  hi ha molt d’intrusisme. Hi ha empreses sense coneixements específics i cap d’elles té una experiència tant àmplia com nosaltres. Ens hem trobat en moltes ocasions que ha estat més complicat solucionar el problema generat per aquestes situacions que la solució que haguéssim pogut aportar des d’un inici.

Quin o quins avantatges tenen els nostres socis en els serveis que oferiu?

Conèixer la màquina més innovadora del mercat en eficiència energètica així com les últimes propostes dels gran fabricants. A més de ser coneixedors de la normativa vigent que cal aplicar en cada tipus de negoci.

Eselfri no només desenvolupa projectes i els executa, sinó que té personal propi amb experiència i altament qualificats que realitzen les revisions preventives per contribuir al bon funcionament de la maquinaria, allargar la seva vida útil i estalviar costos energètics i econòmics innecessaris.

Algun servei, producte o promoció per ells que vulgueu destacar?

Només per als associats, oferim un 20% de descompte en la gama de forns  de la marca Rational SelfcookingCenter, models  XS, 61, 101, 62, 102, 201 o 202. A més els hi oferim un Kit de neteja format pel kit de connexió pot de pastilles Care Control (150 unitats) i el pot de detergent (100 unitats). Per últim, els socis de l’AEHT tenen la possibilitat d’implantació del forn amb el chef corporatiu de la marca, en el propi local del client, sense cap cost.


Coneix millor a Eselfri o beneficia’t dels avantatges que t’ofereixen com a soci trucant-nos al 977 239 600


ESELFRI
C/ Tarragona, 25 – Pol. Ind. El Prat
43330 Riudoms (TARRAGONA)
902101208

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *