Entrevista a Eduard Álvarez, vocal del Baix Penedès

Entrevistem a Eduard Álvarez, propietari del Restaurant La Mar de Fons de Calafell, i des de fa poc mesos, president del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès. Coneix millor el seu establiment, la seva comarca i els seus objectius dins l’associació i el sector.


Què és el millor del teu establiment? Ens expliques els tres imprescindibles?

Sobretot la clientela. I si parlem de gastronomia et diria La tonyina de Balfegó, les ostres Gilardeau o la TXULETA d’ Iruki

Quins són els teus reptes de futur?

Millorar la nostre professionalitat dia a dia

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?

El millor és el tracte amb la gent, acaben sent com la teva família. El més difícil a vegades sol ser el mateix, però per sort són molt poques les males experiències amb el client.

Explica’ns tres imperdibles del teu territori que recomanes als teus clients?

Si només n’he de dir tres, em quedo amb una posta de sol fent pàdel surf a l’escola de vela de Calafell; una visita imprescindible al museu Pau Casals o conèixer una bodega de la nostre comarca.

I tu, quan surts del restaurant i vols desconnectar, te’n vas a… Ens recomanes el teu racó preferit de la zona?

Quan puc agafo la bici i pujo al Pla de Manelleu. Ara a la tardor et permet veure la diversitat de colors de la natura i és una molt bona opció.

Quan vas de vacances i sopes a un restaurant segur que descobreixes noves maneres de fer, idees, propostes innovadores… Ens n’expliques una que t’hagi cridat l’atenció?

A Donosti cada racó es una nova experiència, per això m’agrada anar-hi sovint.

Ara sí, és moment de mullar-se. Si t’haguessis de perdre a un restaurant (del món), quin seria?

No cal viatjar gaire. Un lloc mític per mi per molts motius es el restaurant Laia d’ Hondarribi

Des de quan ets soci de l’AEHT?

Aquest es el meu primer any.

Què t’aporta estar associat a l’AEHT?

L’ associacionisme és una molt bona opció per créixer professionalment dins del teu sector. Tan sols el fet de relacionar- te amb gent del teu sector t’enriqueix molt professionalment.

Quins objectius tens com a nou president del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès?

Aportar el meu granet de sorra per sumar forces professionalment i per impulsar el nostre territori a nivell turístic de forma quantitativa, però sobretot qualitativa.

Comments are closed.