El Vendrell posa la cirereta gastronòmica amb la 5a Ruta de Tapes

aeht-cartell-ruta-de-tapes-l-vendrellDel 5 al 15 de maig, El Vendrell es posa a la feina perquè es pugui gaudir de la 5a Ruta de tapes, una iniciativa Gastronòmica organitzada per Estrella Damm i el Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell i el Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT).
Així, 41 establiments del Vendrell presenten les seves tapes més irresistibles amb creacions exclusives elaborades especialment per aquesta ocasió, que es poden degustar acompanyades d’un quinto o canya d’Estrella Damm a un preu únic de 2,50 €.
Entre les iniciatives d’aquest any, els locals es trobaran amb un jurat sense identificar que els visitarà per valorar la Tapa Tècnica i Tapa Maridatge. A més, d’un premi per a la Tapa més votada pel públic, un dels més populars.
En aquest sentit, per participar hauran d’emplenar la butlleta amb les seves dades i aconseguir el segell de 4 dels establiments participants en la Ruta. A la butlleta s’ha d’escriure el de l’establiment que consideri que presenta la millor tapa de la ruta. Tots els establiments disposen d’urnes per fer efectius els vostres vots i entre tots els participants se sortejarà l’Smartbox “Tres dies deliciosos”per a dues persones.
Els establiments guardonats per l’organització entraran a participar al concurs anual de LA TAPA DE L’ANY 2016.
Programa Ruta Tapes El Vendrell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *