"El govern descarta obligar bars i restaurants a servir aigua de franc"

Set 06, 2018

|

per: aeht

|

Etiquetes: aigua

|

Categories: Destaquem, Documentació imprescindible, Notícies

"El govern descarta obligar bars i restaurants a servir aigua de franc"

La Generalitat descarta promoure una llei que obligui bars i restaurants a servir aigua de forma gratuïta als seus comensals, si bé saluda la iniciativa d’Aigües de Barcelona i de l’Associació de Restauració Sostenible d’impulsar una campanya per promoure aquest consum en el sector de la restauració.

Ho ha dit el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet, en una entrevista d’Europa Press en què ha dit, preguntat per aquesta qüestió: “No tenim previst legislar més enllà de poder garantir que l’aigua tingui una qualitat adequada per ser consumida”.

Sobre la campanya que començaran a la tardor l’empresa distribuïdora d’aigua a l’àrea metropolitana i bars i restaurants, ha vist amb bons ulls la iniciativa, convençut que “la xarxa que distribueix l’aigua, a través de la xarxa pública, té la qualitat suficient per ser aigua per beure a casa, bars i restaurants”.

“Aquesta campanya la cuiden més els mateixos ajuntaments i empreses que distribueixen l’aigua en baixa, nosaltres estem contents i ens congratulem”, ha remarcat el conseller, que ha celebrat la iniciativa del sí del Govern d’eliminar l’aigua embotellada en les seves dependències i actes públics amb la finalitat de reduir residus.

“Nosaltres fem passos en aquest sentit, amb tot el que és evitar el consum d’aigua embotellada, la qual cosa és una millora per reduir la petjada de carboni, millorar el medi ambient i lluitar contra el canvi climàtic.

D’aquesta forma, Catalunya no seguirà els passos de les iniciatives legislatives impulsades pels governs autonòmics de Balears, Navarra i Andalusia.

(Font: FIHRT)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0
0
image
http://aeht.es/wp-content/themes/rayko/
http://aeht.es/
#c1c1c1
style3
paged
Carregant posts...
/usr/home/aeht.es/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off