Dimecres Gastronòmics al Corte Inglés

Arrenca la sisena edició de les jornades gastronòmiques d’El Corte Inglés

6 restaurants del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que formen part de l’AEHT seran els encarregats de preparar el menú del Restaurant d’ El Corte Inglés tots els dimecres de maig.


Del 3 al 31 de maig, El Corte Inglés durà a terme, per sisena  vegada consecutiva, els Dimecres Gastronòmics de les Comarques de Tarragona, en què diversos xefs de la província elaboraran i oferiran les seves propostes culinàries en el menú del migdia del restaurant d’El Corte Inglés.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Associació d’Hostaleria de Tarragona, pretén donar a conèixer la riquesa gastronòmica de l’entorn i, alhora, oferir especial rellevància als productes de proximitat dels quals disposa el territori.

Programa de les Jornades

3 de maig, Restaurant El l Molí del Mallol, de Montblanc + informació

10 de maig, Restaurant El Xaloquell, d’El Vendrell + informació

17 de maig, Restaurant Cal Cisquet, de Roda de Barà. + informació

24 de maig, Restaurant Les Fonts, de Cambrils + informació

31 de maig, Restaurant El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar + informació

El maridatge de les Jornades anirà a càrrec del celler Avgvstvs Forvm d’El Vendrell (DO Penedès).

Els menús tenen un preu de 24€, excepte el del Molí dels Avis, que ofereix un menú basat en la seva especialitat, la tonyina vermella, amb un preu de 55€.

Per a més informació i reserves: 620 745 487 o al restaurant d’El Corte Inglés.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*