Menú AEHT

Curs de Cuina al Buit amb l’empremta del Celler Can Roca

Carles Brugues impartirà el curs de Cuina al Buitde l'AEHT a CambrilsL’AEHT juntament amb l’Escola d’Hostaleria de Cambrils organitzen el curs de Cuina al Buit que serà impartit per Salvador Brugues, col·laborador del Celler de Can Roca i coautor amb Joan Roca del llibre “La Cuina al Buit”.

El curs, de places limitades, tindrà lloc a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils, el pròxim 21 de novembre durant tot el dia (de les 10h fins a les 20h). El preu anirà des dels 175€ per als associats fins als 275 € per als no associats

Temari Curs

1.- Introducció a la baixa temperatura

-Què és la baixa temperatura/cuina al buit

-Com cuinar a baixa temperatura (diferents camins)

2.-Bases de la cuina a baixa temperatura

-La relació temps temperatura a la cuina al Buit. Demostració pràctica (salmó /ous/crema anglesa)

-Coccions directes i indirectes. Demostracions de cocció de les dues maneres amb elaboració de dos plats.

-La conservació en cuina al Buit

-Equips i utillatge (possibles o necessaris)

3.-Algunes consideracions a tenir en compte

-Salmorres

-Líquid de domini

-Encurtits (demostració de cocció)

-Impregnar (NO COCCIÓ)

-Sobre coccions controlades (demostració de cocció)

-Compactar (demostració)

-Coccions des del congelat (demostració)

Per més inscripció i informació enviar les vostres dades al correu formacio@aeht.es (nom i cognoms, establiment, telèfon i email)

  • Pagament a CAIXABANK ES20 2100 0006 3502 0090 6154. Enviar comprovant a formacio@aeht.es  (es confirmarà de la plaça un cop feta la transferència)

 

 

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *