Menú AEHT

Curs de Cuina al Buit amb l’empremta del Celler Can Roca

Carles Brugues impartirà el curs de Cuina al Buitde l'AEHT a CambrilsL’AEHT juntament amb l’Escola d’Hostaleria de Cambrils organitzen el curs de Cuina al Buit que serà impartit per Salvador Brugues, col·laborador del Celler de Can Roca i coautor amb Joan Roca del llibre “La Cuina al Buit”.

El curs, de places limitades, tindrà lloc a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils, el pròxim 21 de novembre durant tot el dia (de les 10h fins a les 20h). El preu anirà des dels 175€ per als associats fins als 275 € per als no associats

Temari Curs

1.- Introducció a la baixa temperatura

-Què és la baixa temperatura/cuina al buit

-Com cuinar a baixa temperatura (diferents camins)

2.-Bases de la cuina a baixa temperatura

-La relació temps temperatura a la cuina al Buit. Demostració pràctica (salmó /ous/crema anglesa)

-Coccions directes i indirectes. Demostracions de cocció de les dues maneres amb elaboració de dos plats.

-La conservació en cuina al Buit

-Equips i utillatge (possibles o necessaris)

3.-Algunes consideracions a tenir en compte

-Salmorres

-Líquid de domini

-Encurtits (demostració de cocció)

-Impregnar (NO COCCIÓ)

-Sobre coccions controlades (demostració de cocció)

-Compactar (demostració)

-Coccions des del congelat (demostració)

Per més inscripció i informació enviar les vostres dades al correu formacio@aeht.es (nom i cognoms, establiment, telèfon i email)

  • Pagament a CAIXABANK ES20 2100 0006 3502 0090 6154. Enviar comprovant a formacio@aeht.es  (es confirmarà de la plaça un cop feta la transferència)

 

 

1 Comment

  1. Estoy interesado como asociado de la AEHT, en realizar el curso.

    Un saludo cordial.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *