Convocada la 9a edició dels Premis Cartaví

L’Associació Vinícola Catalana engega una nova convocatòria del concurs Cartaví, un concepte dirigit a tots els restaurants de Catalunya en el qual es premien els establiments que compten amb les cartes de vi més excepcionals i destacades. L’objectiu d’aquesta proposta és promocionar els vins emparats en les onze denominacions d’origen catalanes i fomentar-ne la seva presència a les cartes dels restaurants.

El format del concurs presenta, com en l’edició anterior, una semifinal per província i una final global. Ja que aquestes es celebraran durant els mesos de tardor, es demana a tots els restaurants aspirants que facin arribar les seves candidatures abans del proper mes de juny.

Un jurat qualificat valorarà les cartes de vins dels diversos restaurants participants i en farà públics els finalistes, que optaran a un dels quinze premis distribuïts en tres categories: preu mig del menú menor a 20€, d’entre 20 i 40€ i menús de més de 40€. Els establiments guardonats rebran una placa i un diploma indicadors del seu mèrit.

Poden consultar-se les bases de participació així com més detalls sobre el concurs a www.cartalvi.cat o contactant amb info@cartavi.cat

Font: www.cartavi.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *