Nou conveni entre l’AEHT i Banc Sabadell

SERVEIS EXCLUSIUS PELS SOCIS DE L’AEHT

Amb aquest conveni entre l’AEHT i Banc Sabadell, els nostres socis aconsegueixen condicions immillorables i molt avantatjoses que us expliquem a continuació.aeht-banc-sabadell-conveni-tpv

 

VIA T

Quota d’alta gratis i quota de servei per 10 euros anuals a partir del segon any


Bonificació del 10% de la quota d’associat

Abonament del 10% de la quota de soci, fins a un màxim de 50 euros anuals per compte


Pòlissa de Crèdit vinculada a TPV

Pòlissa de crèdit de tresoreria pels establiments associats. Orientativament, l’import de la pòlissa de crèdit pot oscil·lar al voltant del 20% de la facturació del TPV canalitzat a Banc Sabadell.


Facturació TPV

La comissió que s’aplica a les operacions de TPV és del 0,35% i amb revisió semestral i vinculació de productes. La quota de manteniment mensual és de 4,50 euros, sense import mínim per operació.

Per a comerços que compleixin amb els requisits del Compte Expansió Negocis Plus, la taxa de descompte és del 0,30%, sense comissió de manteniment.


Kelvin Retail

Kelvin Retail és un nou servei que t’ajudarà a optimitzar la gestió i la rendibilitat del teu negoci, ja que t’ofereix informació detallada sobre la teva activitat comercial. Agregant totes les vendes fetes mitjançant el teu TPV de Banc Sabadell, Kelvin Retail detalla com és el teu client, com es desenvolupa el teu negoci i com es comporta en relació al comportament del sector.


 

Aquestes condicions són només pels associats de l’AEHT que tinguin contractats els serveis bancaris amb el Banc Sabadell o per als que canviïn d’entitat a favor d’aquest última.

Consulta totes les condicions dels serveis exposats i altres avantatges del conveni AQUÍ

Per més informació podeu trucar al 977 23 96 00 o escriure a aeht@aeht.es

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*