Concurs. l'AEHT té un regal per tu!

L’ASSOCIACIÓ D’HOSTALERIA DE TARRAGONA TAMBÉ TÉ UN REGAL PER TU!

Vols aconseguir-lo? Segueix-nos a Facebook i Instagram i descobreix com guanyar un dinar o una nit d’hotel per dues persones als nostres establiments associats col·laboradors.

(Foto d’Hotel Hostal Sport)


BASES DEL CONCURS

L’Associació d’Hostaleria de Tarragona realitza la promoció a Facebook i Instagram amb l’objectiu de promocionar l’entitat a través d’un sorteig d’un dinar i una nit d’hotel per dues persones a dos dels establiments associats que detallem a continuació:

Totes les persones que comentin la publicació de Facebook o Instagram mencionant l’amic/amiga (@nomdelapersona) a qui regalarien un dinar o nit d’hotel als establiments associats col·laboradors que hem detallat, entraran al sorteig d’un dels dos premis.

S’admet només una participació per persona a Facebook i a Instagram. Una mateixa persona, tot i que participi a les dues xarxes, només podrà guanyar un premi.

El termini de participació finalitza el dimarts 2 de gener de 2018 a les 23:59h.

Es faran 2 sorteigs, un a Facebook i un a Instagram, a través de l’aplicació Esaypromos. El nom del guanyador/a es farà públic el dia 3 de gener a través d’una publicació a la pàgina de Facebook i Instagram de Menja i Dorm Tarragona.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/199, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2001, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, l’enviament voluntari de les dades personals per participar en aquesta promoció, implica el consentiment dels participants perquè l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona pugui gestionar les dades amb la finalitat de participar al concurs.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *