Agronyam comptarà amb el nostre soci Vicent Guimerà, de l’Antic Molí

Barberà de la Conca acollirà la jornada Agronyam el dilluns 22 d’octubre, destinada a aportar coneixements i connectar productors i elaboradors del Camp de Tarragona amb professionals de la restauració d’arreu del país: cuiners, periodistes gastronòmics, restauradors, foodies…

La segona edició d’Agronyam es planteja novament com un punt de trobada, coneixement i intercanvi de contactes i experiències entre ambdós perfils. Com un aparador i punt de trobada de professionals de la gastronomia i l’enologia, un espai on es teixeixin complicitats i tanmateix una jornada que afavoreixi el coneixement i la connexió perquè els assistents creïn sinergies, trobin nous motius d’inspiració i descobreixin noves maneres de conscienciar, elaborar i consumir aliments, basades en la tradició i en la innovació, empeltades en la llibertat, en la creativitat i, per sobre de tot, en el respecte per l’entorn i el medi natural.

Agronyam va dirigit a professionals de la restauració (cuiners, restauradors i periodistes gastronòmics) i a elaboradors i productors locals, principalment del Camp de Tarragona que oferiran un tast dels seus productes a tots els assistents i convidats.

A més de la intervenció de la cuinera catalana Carme Ruscalleda, el programa inclou la participació de l’antropòleg de la Fundació Alícia, Joan Ribas; del mestre xarcuter mallorquí, Xesc Reina, de la Unió de Productors i Cuiners del Baix Penedès, Terra i Taula, de l’associació gastronòmica i cultural d’Igualada, Vadefoodies, i del cuiner de l’any i estrella Michelin, Vicent Guimerà, propietari del restaurant L’Antic Molí d’Ulldecona i soci de l’AEHT.

Sota el títol “L’art de produir, compartir, col·laborar i competir”, Agronyam  consta de diferents ponències i al final del matí, s’ha previst un espai de tast i networking perquè productors i cuiners es relacionin entre ells i puguin crear sinergies amb l’objectiu d’enfortir la cultura enogastronòmica del Camp de Tarragona.

Agronyam 2018 tindrà lloc en horari de matí i la jornada serà conduïda per la periodista Paula Molés Martí que, aquesta temporada, ha estrenat a Catalunya Ràdio el programa gastronòmic “Un restaurant caníbal a Berlín”.

La jornada començarà a les 8:30h amb una benvinguda al Celler Cooperatiu de Barberà, tot i que seguirà al Castell Templer a partir de les 9h i fins a les 15h aproximadament.

Un cop finalitzades les ponències, els assistents podran conèixer productors i elaboradors del territori a través d’un espai de networking i del tast de 3 vins de diferents cellers cooperatius de l’Alt Camp, La Conca de Barberà i El Priorat.  L’espai de tast amb què es tancarà la jornada presentarà productes i elaboradors de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, amb el vi com a fil conductor de l’essència agrària del territori. El vi l’aportaran tres Cellers Cooperatius del Camp; concretament Adernats Vinícola de Nulles, la Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca i Cooperativa Falset-Marçà  (Priorat).

CONSULTA EL PROGRAMA

Apunta’t-hi abans del proper 12 d’octubre a través de l’enllaç https://goo.gl/forms/UW67PZgczKy4eySD3

Més informació
agronyam@gmail.com
Facebook.com/agronyam
Twitter.com/agronyam
#Agronyam2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *