Neix l’associació d’hostaleria de les Terres de l’Ebre

Amb Lluís Maldonado de president i amb l’objectiu d’unificar l’oferta gastronòmica del territori sense oblidar la seva diversitat i unicitat

Avui divendres 26 d’abril s’ha presentat la nova Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre amb la presència de Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona; Lluís Soler, alcalde de Deltebre; Sr Lluís Maldonado, president de l’AEH Terres Ebre; Albert Folch, adjunt a direcció per les Terres de l’Ebre del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i Jeroni Castell, xef del Restaurant Les Moles d’Ulldecona

Fins ara, l’AEHT comptava amb 4 associacions a les Terres de l´Ebre: AEH Montsià, AEH Baix Ebre, AEH Terra Alta i AEH Ribera d’Ebre; però des d’avui el paraigua AEH Terres de l’Ebre aglutinarà els hotels, restaurants i bars del territori en una sola associació que treballarà amb molta il·lusió i empenta per definir i assolir objectius d’interès comú per tots els establiments que en formen part.

L’associació començarà la seva activitat creant una agenda d’esdeveniments gastronòmics a les Terres de l’Ebre, les quals apostaran pel producte de qualitat i de proximitat. Però la tasca de l’AEH Terres de l’Ebre, també vol centrar-se en donar a conèixer els avantatges de formar part de l’AEHT per captar nous associats, amb l’objectius d’aconseguir que aquesta unitat i fortalesa els permeti agilitzar processos administratius i jurídics.

Durant la presentació de l’Associació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport de l’alcalde de Deltebre posant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 3 estrelles Michelin de la província i del president de la Diputació de Tarragona.

Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el creixent nombre d’Associacions locals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’Associació d’Hostaleria de Tarragona. Com comenta Francesc Pintado: “Els objectius han de ser ambiciosos, hem d’apuntar alt i estar a l’alçada per dinamitzar el sector. Terres de l’Ebre és un producte de luxe, en un entorn verge i natural, amb unes mans expertes forjades a base de generacions. La recepta? l’altíssim nivell gastronòmic que tenim al territori”



Comments are closed.