L’AEHT és la primera organització de la província de Tarragona que agrupa els empresaris del sector de l’hostaleria i la restauració del territori des de fa més de 40 anys. Està representada per més de 500 hotels, bars i restaurants de la província ajuden a enfortir l’organització i el sector dia rera dia.

Representació i suport davant les organitzacions sindicals i els organismes de l’administració

Solidaritat interna, participació i força en les decisions col·lectives. Junts sumem i tenim la capacitat de millorar el nostre sector i fer créixer els establiments que el conformen. Actuem com a portaveus i defensors dels interessos dels empresaris del sector a les comarques tarragonines i establim relacions de col.laboració mútua en benefici recíproc del sector i la comunitat.

Avantatges, descomptes i serveis exclusius per agilitzar l’activitat empresarial i fer competitiu el teu negoci. Com assessorament, gestió, formació i descomptes per als associats gràcies al nostre equip de professionals especialitzats i a les empreses col·laboradores

Informació i actualitat, de tot aquelles notícies que afecten al sector.

Promoció dels nostres establiments associats a través del bloc, les xarxes socials i d’altres mitjans de comunicació i accés a oportunitats promocionals.

“La unió ens dóna els recursos per ser competitius, la força per poder negociar millor amb institucions i empreses, i la possibilitat d’ajudar a potenciar una hostaleria de qualitat”

DESCARREGA’T EL DOSSIER DE L’AEHT


Informa’t de tots els serveis i avantatges que t’aporta l’AEHT i  ASSOCIA’T