6a edició del Forum TurisTIC: La tecnologia aplicada al turisme experiencial

L’Auditori del CaixaForum de Barcelona acollirà els propers 10 i 11 d’abril una de les jornades més esperades i exitoses del sector. El Forum TurisTIC, congrés organitzat anualment pel Centre Tecnològic de Catalunya (Eurecat) i promogut per l’Agència Catalana de Turisme, dedicarà la seva sisena edició a conèixer les tendències i novetats tecnològiques aplicades al turisme cultural, creatiu i experiencial.

 

Al llarg de la jornada s’oferiran diverses xerrades i activitats que permetran assistents entrar en contacte amb les tecnologies més avançades de les que es disposa en l’actualitat en el sector de la hostaleria com ara la Realitat Virtual Augmentada, la Robòtica o el Big Data entre d’altres. També es tindran en compte les eines més comunes, que ja coneixem, però que incorporen innovacions contínuament.

 

El programa d’actes s’estructurarà d’acord amb quatre fases preestablertes que determinen l’organització d’un viatge: la inspiració, la planificació, les experiències en destí i el post viatge. Així doncs, el fòrum farà un repàs per aquestes etapes a través de casos reals, projectes i iniciatives, sempre reflexant-hi el paper que hi juga la tecnologia. El contingut correrà a càrrec de diverses empreses i ponents que aportaran la seva visió i el seu coneixement en la temàtica, com ara Port Aventura, Expedia, TripAdvisor o la Guia Repsol entre molts d’altres.

 

Tot i que l’aforament al congrés ja és complet i les inscripcions per assistir-hi són tancades, totes les sessions i ponències que s’hi duguin a terme es gravaran i es publicaran en obert a la pàgina web www.forumturistic.com, aproximadament unes dues setmanes després de la finalització del congrés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *