4a edició del programa Start-DMC Tourism

La Direcció General de Turisme de la Generalitat obre la convocatòria de la 4a edició del programa Start-DMC Tourism, que pretén estimular les Destination Management Companies a Catalunya. Aquesta iniciativa dóna la oportunitat a 12 emprenedors d’executar els seus projectes de creació de producte turístic innovador.

L’objectiu del programa, iniciat l’any 2015 amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme, és el de “dinamitzar el territori, incrementant l’oferta de productes turístics experiencials i la seva comercialització”. Així doncs, es fa una crida als emprenedors que tinguin un projecte innovador i avantguardista en l’àmbit de disseny i la comercialització d’experiències turístiques diferents, més experiencials, amb l’objectiu de posar en valor els recursos turístics del seu territori, expliquen representants del Departament d’Empresa de la Generalitat.

El programa Start-DMC pretén dotar els 12 emprenedors seleccionats amb els recursos necessaris per tal de que puguin consolidar-se com a empresa i impulsar el desplegament de la seva estratègia. Formant part d’aquesta iniciativa, els participants gaudiran gratuïtament d’una sèrie de prestancions valorades en 6.000€.

El període de presentació de sol·licituds es mantindrà obert fins el proper 18 de març.

Poden consultar-se les bases de participació així com més detalls sobre el programa a http://act.gencat.cat/start-dmc/ o contactant amb startdmctourism@gencat.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *